Okçuluk

Bir öğrenci derslerden ayrı olarak başka şeyleri de merak ediyorsa, o merak ettiği alanlarda bilgi sahibi olmak için hiç vakit kaybetmeden o işte deneyimli olan kişilerle görüşüp bir yerden başlamalıdır. Bu şekilde daha hızlı başlayıp önemli bir yol kat edebilir. 

Bu yazıda sizlere kendi merakımı ve bu yolda ilerlemek için neler yaptığımı anlatmak istedim. 

Benim merakım okçuluk hakkında ve bu alanda yapılan çalışmaları hep merak ettim. Bu işe başlarken ilk olarak maddi yetersizlikten dolayı internette gördüğüm bir yöntemi kullandım. Bu yöntemde plastik bir boruyu ısıtıp şekil veriyorlardı. Benim için de bu yöntem başlangıç olarak gayet uygun olacaktı. Fakat işe başladığımda bu işin internette anlatıldığı gibi kolay olmadığı deneyimleyerek anladım. Bu süreçte bazı zorluklar yaşadım hatta elimi kestiğim zaman da oldu. Sonuç böyle olunca ben de hazır olarak satın almaya karar verdim. Yine plastik olduğu için çok fazla para harcamak zorunda kalmadım. 

İlerleyen zamanlarda bu işle ilgilenen daha tecrübeli kişilerle tanıştım ve onlardan çok şey öğrendim. Okçuluk hakkında farklı terimler ve püf noktaları öğrendim. 

Okçuluk sporunu bir hobi olarak herkese tavsiye ederim. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *